"God Morgen Muffins" er simpelthen et hit! De kan spises friske men kan ogsaa fryses og toes efter behov.
- 300g fuldkornsmel
- 150g sukker
- 2 teske kanel
- 2 teske natron
- 1/4 teske salt
- 100g rosiner
- 50g kokosmel
- 1 revet aeble
- 175g revet guleroedder
- 3 aeg
- 2 dl flydene kokosolie
- 2 teske vaniljesukker
Forvarm ovnen til 180 grader.
I en skaal bland fuldkornsmel, sukker, kanel, natron, salt, rosiner, kokosmel, guleroedder og aeblet. I en anden skaal pisk aeggene og vaniljesukker sammen. Naar aeggemassen er pisket godt sammen tilsaet den til melblandningen. Fordel dejen i 24 muffinforme og bag i oven i ca. 20 minutter til de er gyldenbrune.
Lad dem koele paa en rist og ENJOY!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar