tirsdag den 3. juli 2012

God Morgen Muffin


"God Morgen Muffins" er simpelthen et hit! De kan spises friske men kan ogsaa fryses og toes efter behov.


  • 300g fuldkornsmel
  • 150g sukker
  • 2 teske kanel
  • 2 teske natron
  • 1/4 teske salt
  • 100g rosiner
  • 50g kokosmel
  • 1 revet aeble
  • 175g revet guleroedder
  • 3 aeg
  • 2 dl flydene kokosolie
  • 2 teske vaniljesukker


Forvarm ovnen til 180 grader.

I en skaal bland fuldkornsmel, sukker, kanel, natron, salt, rosiner, kokosmel, guleroedder og aeblet. I en anden skaal pisk aeggene og vaniljesukker sammen. Naar aeggemassen er pisket godt sammen tilsaet den til melblandningen. Fordel dejen i 24 muffinforme og bag i oven i ca. 20 minutter til de er gyldenbrune.

Lad dem koele paa en rist og ENJOY!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar